AMIT GYAKRAN KÉRDEZTEK...

MILYEN ALAPANYAGBÓL KÉSZÜLNEK AZ ÉKSZEREK?


Ékszereim nemesacélból, illetve sárga vagy vörösrézből készülnek, melyet magyar acélműves és ötvös készít, így biztos lehetsz a fém összetételében. 


SZERETNÉM, HA A MI HAJUNK (ANYA, APA) IS BELEKERÜLNE AZ ÉKSZEREKBE, EMLÉKTÁRGYAKBA. LEHETSÉGES?

Természetesen igen. Az összes hajból készült díszítmény úgy lett tervezve, hogy az egészen merev, korosabb hajszálakból is kialakíthatóak legyenek


MENNYI HAJAT KELL KÜLDJEK?

Ékszerenként minimum 30 szál hajra van szükség, ha 2-3 féle hajból szeretnéd készíttetni az ékszert, emléktárgyat, akkor személyenként 30 szál hajat küldj. A ZEN kollekcióhoz elég egy-egy szál haj is.

FÉMALLERGIÁM VAN, ÉN IS VISELHETEM AZ ÉKSZEREKET?


...

HOGYAN TÖRTÉNIK A MEGRENDELÉS?

A baldagabi.hu weboldalon a menüben találod az TELJES KOLLEKCIÓ menüpontot. A menüpontra kattintva elérhetőek a rendelhető ékszerek, emléktárgyak albumokba rendezve, megkönnyítve a pontos keresést. Válaszd ki a számodra legkedvesebb ékszert, emléktárgyat, írd le a megnevezését (pl. ZEN életfás medál, vagy EDEN ovális gyűrű), ha a díszítmény színe választható, kérlek azt is írd meg nekem a megrendelőlapon. Ezután kattints a menüben a MEGRENDELEM menüpontra ahol elérhető a Megrendelőlap linkje. 
A linken található adatok kitöltése után, nyomj a KÜLDÉS gombra, hogy a megrendelést aktiváld.
Ezután automatikus válasz emailt kapsz megrendelésedről egy rövid levél kíséretében, amiben a haj postázására vonatkozó információkat találod.
5 munkanap áll rendelkezésedre, hogy eljuttasd az alapanyagokat címemre. Ha az alapanyagok nem érkeznek meg, rendelésed automatikusan törlésre kerül.
Csomagod megérkezését követően emailben kereslek, a rendelés árának utalása ekkor lesz aktuális. Ékszeredet a vételár kiegyenlítése után kezdem készíteni. Ez általában 4 hetet vesz igénybe, a leadott rendelések mennyiségétől függően.